Synnytysammattilaisena ilman stressiä

opettajana Alessandra Sarelin

Kurssin kuvaus

Synnytysammattilaisena ilman stressiä on verkkokurssi doulille ja kätilöille. Päivystämiseen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan liittyy välillä stressiä ja voimakkaita tunnetiloja. Tuntematon synnytys saattaa jännittää myös doulaa. Päällekkäiset päivystykset saattavat kuormittaa ja omien lasten hoito ei aina ole helppo järjestää. Doulana ja kätilönä kantaa usein myös huolta ja suurta vastuuta asiakkaiden hyvinvoinnista ja pärjäämisestä. Synnyttäjä aistii doulan ja kätilön mielentilan – jokainen tietää, että stressaantuneena ei pitäisi lähteä synnytykseen. Mutta onko sinulla hyviä työkaluja oman stressin lievittämiseen?

Kurssin harjoitusten avulla kehität levollisempaa ja luottavaisempaa suhtautumista ja harjoitat kykyäsi olla läsnä itsellesi ja muille. Tietoinen läsnäolo vaikuttaa aina  ilmapiiriin myönteisellä tavalla.

Alessandra Sarelin
Alessandra Sarelin
PhD, EFT-ohjaaja, doula

Olen yrittäjä, EFT-ohjaaja, sertifioitu synnytysdoula sekä naistenpiirivetäjä. Opiskelen fytoterapeutiksi ja rentoutusharjoitukset kuuluvat myös opintoihin. Doulana olen toiminut kuusi vuotta ja meditaatiota olen harrastanut eri opettajien kanssa kymmenisen vuotta. Erityisherkkänä olen joutunut panostamaan paljon stressinhallintaan ja olen tutustunut lukuisiin eri itsehoitomenetelmiin. Olen iloinen, että saan jakaa näitä harjoituksia kanssani!

Palautetta opettajasta: 

“Ohjaajana niin sopiva tähän työhön: kerrot rauhassa, kuuntelet, olet vahva, salliva, liioittelematon ja silti vakuuttava. Asioilla on aina synnytyksiin ja odotuksiin liittyen niin monta puolta ja monia tilanteita ja tasoja, että mitään ei voi julistaa yhdeksi ainoaksi totuudeksi. Sinä jaat viisauttasi hienosti ja sopivan sensitiivisesti.”